“Dit kan ik nog een keer. En nog eens.”

U bent een bedrijf aan het opstarten, maar u heeft nog geen logo. Of andersom: misschien heeft u juist wel een logo, maar nog geen naam. Afijn, bij de start van een bedrijf komt voldoende kijken. Wat voor uitdaging u ook tegenkomt, ATENC media wil graag wat voor uw bedrijf betekenen!


Wat nu?!

Oprichter Niels: “Van jongs af aan wilde ik mijn eigen bedrijf. Enkele maanden geleden de stap gemaakt, en ik merkte dat het proces van logo & naam ontwerpen mij aansprak. Ik dacht: dit kan ik nog een keer. En nog eens.”

Hierom zijn wij onze logo&naam ontwerp service gestart. Logo en naam kunnen wij voor u ontwerpen, dat scheelt al. Zo heeft u meer tijd over voor ondernemen!

Stap 1

U neemt contact met ons op en verteld ons wat u nodig heeft.

staP 2

We wisselen onze ideeen uit en even er een creatieve draai aan

Stap 3

Spreekt het idee u aan? Dan gaan wij voor u aan de slag.

stap 4

Tijdens het proces krijgt u updates.

stap 5

Succes met ondernemen!

Albert

Tijdens mijn persoonlijke ‘fase 1’ in het toewerken naar mijn eigen bedrijf, heb ik een tijdje met het idee gelopen om ATENC om te dopen tot ‘Albert Techniek EN Computers’, met bijbehorend logo. Ook simpele maar heldere basislogo’s zijn dus geen enkel probleem! Scroll naar beneden voor de mogelijkheden.

Geld

Geen onbelangrijk punt: goedkoop is duurkoop. Bij een bekend designbureau betaald u voor de naam, dit ziet u vaak goed terug in de prijs. ATENC media heeft nog relatief weinig referenties, voor u iets om nu van te profiteren!,

Persoonlijk

Het is goed om te weten dat altijd persoonlijk het gesprek aangaan voor wij starten met ontwerpen.

Uitstraling

Een creatief logo voor een webdesigner, een betrouwbaar logo voor een begrafenisonderneming, wij van ATENC begrijpen dat elke sector om een andere insteek vraagt. Wij willen samen met u overleggen wat uw concullega’s voor uitstraling hebben, en of u dit wilt voortzetten of juist heel iets anders wenst.

Waarom kiest u voor ATENC?

Zonder u ergens toe te willen dwingen: uw bedrijfsnaam en logo is vaak het eerste wat uw potentiële klant van uw bedrijf ziet. Natuurlijk is het goed als een logo een lust is voor het oog, maar deze dient wel aan te sluiten bij uw professie. Daarom is het belangrijk dat beiden goed bij elkaar passen, en niet onbelangrijk: uw klant aanspreken.

Foutherstel

Zijn met uw logo onverwachts auteursrechten geschonden en moet deze snel worden aangepast? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Neem direct contact met ons op voor een prijs op maat, er zijn diverse mogelijkheden om hier een spoedbestelling van te maken!

Referentie

Indien gewenst kunnen wij linkpartners met u worden, zo staan wij samen sterk!

Back-up

Bij ATENC media zijn er diverse mogelijkheden om uw logo ook bij ons te laten opslaan, veilig in de cloud. Zo kunt u zorgeloos verder met ondernemen!

Contact voor bedrijven

Wat heeft u nodig?